Arvonnat

Lippupakettiarvonnat

VvL arpoo syksyn 2018 aikana kahden hengen konsertti-, teatteri-, musikaali- ja lätkämatsilippupaketteja. Valitse oma suosikkisi alta ja osallistu arvontaan linkin kautta.

Lomaviikot

VvL arpoo vuosittain viisi lomaviikkoa halukkaiden kesken. Lomaviikoista kolme on Vuokatin maisemissa. Hiihtolomien aikaan on yksi viikko Tahkolla ja kesälomien aikaan yksi viikko Vierumäellä. Lomaviikko on jäsenelle ilmainen. Tämän vuoden lomaviikot on arvottu.

  • Lomaviikko Tahkolla on arvottu. Pakettiin sisältyy makuutilat kuudelle hengelle (Tahkon Golf-huviloissa). Laskettelurinteisiin on matkaa noin 800 metriä.
  • Lomaviikko Vuokatissa on arvottu. Pakettiin sisältyy makuutilat neljälle hengelle (Holiday Club Katinkullassa) sekä kylpylät (neljälle), keilavuoro (yksi rata) ja sulkapallovuoro päivittäin.
  • Lomaviikko Vierumäellä on arvottu. Pakettiin sisältyy makuutilat neljälle hengelle (Vierumäen Golf resort -huviloissa).
  • Lomaviikko Vuokatissa on arvottu. Pakettiin sisältyy makuutilat kahdeksalle hengelle (Holiday Club Katinkullassa). Lisäksi tähän lomaviikkoon kuuluu neljälle päivittäinen oikeus käyttää kylpylää ja kolmelle päivittäinen golfoikeus. Viikkoon sisältyy myös päivittäinen keilavuoro.
  • Lomaviikko Vuokatissa on arvottu. Pakettiin sisältyy majoitus neljälle hengelle (Vuokatin Country Clubissa). Tähän lomaviikkoon ei sisälly erillisiä liikunta- tai vapaa-ajan aktiviteetteja.