Arvonnat

Lomaviikot

VvL arpoo vuosittain lomaviikkoja halukkaiden kesken. Vuonna 2019 lomaviikkoja on tarjolla kuusi. Lomaviikoista kolme on Vuokatin maisemissa. Hiihtolomien aikaan on yksi viikko Tahkolla ja kesälomien aikaan viikko Vierumäellä ja toinen Saimaalla, joka on uusi kohde. Lomaviikko on jäsenelle ilmainen. Arvonnat vuoden 2019 viikkojen osalta on nyt avattu. Osallistumislinkit löytyvät alta.

  • Viikko Tahkolla on arvottu. Pakettiin sisältyy makuutilat kuudelle hengelle (Tahkon Golf-huviloissa). Laskettelurinteisiin on matkaa noin 800 metriä.
  • Viikko 17 Vuokatissa on arvottu. Pakettiin sisältyvät makuutilat neljälle hengelle (Holiday Club Katinkullassa) sekä kylpylät (neljälle), keilavuoro (yksi rata) ja sulkapallovuoro päivittäin.
  • Viikko 24 Vierumäellä. Arvontapäivä 13.3. Pakettiin sisältyy makuutilat neljälle hengelle (Vierumäen Golf resort -lomahuoneistossa).
  • UUSI: Viikko 28 Saimaalla. Arvontapäivä 13.3. Pakettiin sisältyy makuutilat 4-6 hengelle (Holiday Club Saimaan lomahuoneistossa).
  • Viikko 35 Vuokatissa. Pakettiin sisältyy makuutilat kahdeksalle hengelle (Holiday Club Katinkullassa). Lisäksi tähän lomaviikkoon kuuluu neljälle päivittäinen oikeus käyttää kylpylää ja kolmelle päivittäinen golfoikeus. Viikkoon sisältyy myös päivittäinen keilavuoro.
  • Viikko 46 Vuokatissa. Pakettiin sisältyy majoitus neljälle hengelle (Vuokatin Country Clubissa). Tähän lomaviikkoon ei sisälly erillisiä liikunta- tai vapaa-ajan aktiviteetteja.

Ystävänpäivän arvonta

Lippupakettiarvonnat

Osallistu lippupakettiarvontoihin alla olevien linkkien kautta.