Arvonnat

Syksyn lippupakettiarvonnat

Osallistu arvontaan ja voita kahden lipun paketti konserttiin.

Lomaviikot

VvL arpoo vuosittain lomaviikkoja halukkaiden kesken. Vuonna 2019 lomaviikkoja on tarjolla kuusi. Lomaviikoista kolme on Vuokatin maisemissa. Hiihtolomien aikaan on yksi viikko Tahkolla ja kesälomien aikaan viikko Vierumäellä ja toinen Saimaalla, joka on uusi kohde. Lomaviikko on jäsenelle ilmainen. Osallistumislinkit löytyvät alta.

  • Viikko Vuokatissa on arvottu. Pakettiin sisältyy majoitus neljälle hengelle (Vuokatin Country Clubissa). Tähän lomaviikkoon ei sisälly erillisiä liikunta- tai vapaa-ajan aktiviteetteja.
  • Viikko Tahkolla on arvottu. Pakettiin sisältyy makuutilat kuudelle hengelle (Tahkon Golf-huviloissa). Laskettelurinteisiin on matkaa noin 800 metriä.
  • Viikko Vuokatissa on arvottu. Pakettiin sisältyvät makuutilat neljälle hengelle (Holiday Club Katinkullassa) sekä kylpylät (neljälle), keilavuoro (yksi rata) ja sulkapallovuoro päivittäin.
  • Viikko Vierumäellä on arvottu. Pakettiin sisältyy makuutilat neljälle hengelle (Vierumäen Golf resort -lomahuoneistossa).
  • Viikko Saimaalla on arvottu. Pakettiin sisältyy makuutilat 4-6 hengelle (Holiday Club Saimaan lomahuoneistossa).
  • Viikko Vuokatissa on arvottu. Pakettiin sisältyy makuutilat kahdeksalle hengelle (Holiday Club Katinkullassa). Lisäksi tähän lomaviikkoon kuuluu neljälle päivittäinen oikeus käyttää kylpylää ja kolmelle päivittäinen golfoikeus. Viikkoon sisältyy myös päivittäinen keilavuoro.