Arvonnat

Lomaviikot

VvL arpoo vuosittain viisi lomaviikkoa halukkaiden kesken. Lomaviikoista kolme on Vuokatin maisemissa. Hiihtolomien aikaan on yksi viikko Tahkolla ja kesälomien aikaan yksi viikko Vierumäellä. Voit osallistua vuoden 2018 lomaviikkojen arvontaan alla olevan linkkien kautta. Lomaviikko on jäsenelle ilmainen.

  • Lomaviikko Tahkolla on arvottu. Pakettiin sisältyy makuutilat kuudelle hengelle (Tahkon Golf-huviloissa). Laskettelurinteisiin on matkaa noin 800 metriä.
  • Lomaviikko Vuokatissa on arvottu. Pakettiin sisältyy makuutilat neljälle hengelle (Holiday Club Katinkullassa) sekä kylpylät (neljälle), keilavuoro (yksi rata) ja sulkapallovuoro päivittäin.
  • Lomaviikko Vierumäellä on arvottu. Pakettiin sisältyy makuutilat neljälle hengelle (Vierumäen Golf resort -huviloissa).
  • Lomaviikko Vuokatissa on arvottu. Pakettiin sisältyy makuutilat kahdeksalle hengelle (Holiday Club Katinkullassa). Lisäksi tähän lomaviikkoon kuuluu neljälle päivittäinen oikeus käyttää kylpylää ja kolmelle päivittäinen golfoikeus. Viikkoon sisältyy myös päivittäinen keilavuoro.
  • Lomaviikko 46, Vuokatti. Pakettiin sisältyy majoitus neljälle hengelle (Vuokatin Country Clubissa). Tähän lomaviikkoon ei sisälly erillisiä liikunta- tai vapaa-ajan aktiviteetteja.

 

Huvipuistorannekkeet

Huippusuositut huvipuistorannekearvonnat ovat taas täällä. Liitto arpoo kahden rannekkeen paketteja Linnanmäelle ja Särkänniemeen. Pääset osallistumaan rannekkeiden arvontaan alla olevista linkeistä.