Eläkeläinen, tervetuloa Pro Senioreihin

Eläkeläisten edut uudistuvat, kun Vakuutusväen Liitto ja Ammattiliitto Pro yhdistyvät 1.1.2021.

VvL:n eläkeläisjäsenet ovat ensi vuoden alusta sydämellisesti tervetulleita Pro Senioreiden jäseneksi. Pro Seniorit toimii eläkkeellä olevien etujärjestönä ja tarjoaa vireää virkistys- ja harrastustoimintaa paikalliskerhoissa 14 paikkakunnalla. Lisätietoja toiminnasta ja jäsenyydestä saat yhdistyksen kotisivuilta proseniorit.fi. 

Kattavat jäsenedut eläkeläisille 

Pro Seniorien jäsenet nauttivat monista rahanarvoista jäseneduista. He saavat esimerkiksi alennuksia Turvan ja Ifin vakuutuksista sekä lomailevat edullisesti Ammattiliitto Pron lukuisissa lomakohteissa Kustavista Kittilään. 

Tarjolla on runsaasti myös muita esimerkiksi hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä jäsenetuja. Voit myös herkutella monissa kahviloissa ja ravintoloissa jäsenetuhintaan. Näihin ja moniin muihin etuihin pääset tutustumaan täällä.

Jäsenmaksu 10 euroa 

Pro Seniorit perii jäsenmaksun, joka on ensi vuonna 10 euroa vuodessa. Maksamalla jäsenmaksun jäsenyys jatkuu vuoden kerrallaan ja saat käyttöösi Pro Seniorien runsaat jäsenedutLisätietoja jäsenmaksun maksamista löydät täältä.

Lue lisää
Turvaa reissusi myös eläkkeellä