Etuja ja yllätyksiä liiton jäsenille

VvL on ilahduttanut jälleen jäseniään. Viime kuukausina jo yli 30 jäsentä on voittanut huvipuistorannekepaketin joko Särkänniemeen tai Linnanmäelle.  Lisäksi kyselyiden vastaajien kesken on arvottu esimerkiksi hotellilahjakortteja, joita voi kivasti hyödyntää vaikkapa kesälomalla.

Eikä kannata unohtaa perinteistä kesäkuvakisaa, jonka voittaja palkitaan 100 euron lahjakortilla. Samanlaisen lahjakortin saa myös yksi äänestykseen osallistuva liiton jäsen.

Jäsenkortti kukkaroon kesän ajaksi

Kesälomakaudella kannattaa hyödyntää myös Teboilin polttoainealennus, joka on kesäkaudella 2,5 senttiä litralta.

Jäsenkortti on hyvä pitää lompakossa reissujen aikana, koska se sisältää Turvan matkustajavakuutuksen. Kotisivuilta löytyy myös kattava lista muista jäseneduista, joita voi esimerkiksi hyödyntää hotelleissa, laiva- ja lentomatkoilla.

Jäsenetujen kirjo on kasvanut kevään aikana melkoisesti, kun mukaan on saatu jäsenedut.fi-palvelu, josta löytyy alennuksia ja etuja joka lähtöön. Jäsenedut.fi:n kautta etuja löytyy esimerkiksi liikuntaan, rakentamisen ja remontointiin, kauneudenhoitoon ja kulttuuriin.

Vietä viikko Vuokatissa

Vuokatin lomaviikot ovat erittäin pidetty VvL:n jäsenetu. Lomaviikkoja on arvottu siitä lähtien, kun liiton pitkäaikainen aktiivijäsen Merja Haikonen lahjoitti kolme lomaosakeviikkoa liitolle. Hyvä on haluttu laittaa kiertämään, joten viikot on arvottu vuosittain jäsenten kesken. Seuraava Vuokatin lomaviikko arvotaan elokuussa.

Virkistysapurahaa eläkeläisille

Iloinen yllätys tullut myös monelle eläkeläisjäsenelle. Virkistysapurahahakemukset on käsitelty ja 40 hakijan tilille on tullut 210 euroa omatoimiseen virkistäytymiseen.
Virkistysapurahat jaetaan joka kevät liiton eläkeläisjäsenille.