Hymy huulilla Unelmien liikuntapäivänä

Unelmien liikuntapäivä keräsi liiton jäseniä nauttimaan liikunnasta.

Iloisia, energisiä ja hyväntuulisia VvL:n jäseniä oli liikkeellä toukokuussa kymmenittäin. Unelmien liikuntapäivä keräsi liiton jäseniä yhteen nauttimaan liikunnasta ja hyvästä seurasta Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Tampereella liikuttiin kauniissa auringonpaisteessa. Sen sijaan Turussa ja Helsingissä liikkujia koeteltiin kalseammalla kelillä. Taivaalta tuprutti sakeasti lunta alkuverryttelyn ajan Helsingissä. Keli kuitenkin kirkastui nopeasti ja sirkustemppuja ja kuntojumppaa vedettiin lopulta ihanassa auringonpaisteessa.

Tärkeintä oli liikunnan ilo ja yhdessäolo. Menoa ei haitannut sekään, vaikka osa osallistujista väitti saaneensa kaksi vasenta jalkaa. Vasemmat jalat unohtuivat pian, kun osaavat ohjaajat saivat ihmiset innostumaan ja musiikki tempaisi mukaansa. Tapahtuman tuloksista nautittiin myös seuraavana päivänä, kun uudet lihakset ilmoittelivat joillekin osallistujille olemassaolostaan.

Helsingissä jumpan ohella on tarjolla myös sirkusta. Hulavanteet saivat kyytiä ja luottamusta testattiin köysitempuilla. Tapahtuman juonsi maanmainio Lorenz Backman, joka heittäytyi liiton jäsenten kanssa innolla aktiviteetteihin.

Tapahtuma sai myös mukavasti sponsoreita, kun Turva ja Ilmarinen tarjosivat liikkujille urheilulliset juomat Helsingissä ja Tampereella. Vakuutusväen Liitto muisti liikkujia pirteällä urheilupussukalla ja juomapullolla. Tapahtuman jälkeen kotiin suuntasi iloisia, hyväntuulisia ja energisiä ihmisiä. Eiköhän oteta ensi vuonna uudestaan?

Satu Lehmuskoski
Kuva Mauri Helenius