Hyödynnä jäsenetusi lomalla

Kesälomalla kannattaa pitää liiton jäsenkortti kukkarossa, sillä jäsenkortti sisältää esimerkiksi Turvan matkustajavakuutuksen.

Vapaa-ajan matkustajavakuutus on voimassa niin ulkomailla kuin kotimaassakin, kun kotimaan matkat ulottuvat vähintään 50 kilometrin etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta tai vapaa-ajan asunnosta. Vakuutettuina ovat työsuhteessa  ja työttömänä olevat liiton jäsenet.  Vakuutettuina ovat myös vakuutetun mukana matkustavat alle 15-vuotiaat lapset. Eläkeläisjäsenet eivät kuulu vakuutuksen piiriin.

Kesälomakaudella kannattaa hyödyntää myös Teboilin polttoainealennus, joka on kesäkaudella 2,5 senttiä litralta. Alennuksen saa palvelevilta Teboil-huoltamoilta ja automaattiasemilta näyttämällä jäsenkortin  kassalla tai syöttämällä sen kortti-seteliautomaattiin ennen maksua. Lisäksi alennusta saa autonpesuista, voiteluaineista, autokemikaaleista ja nestekaasusta.  Vain Teboil Express -automaattiasemat eivät anna alennusta.

Jos jäsenkorttisi katoaa, voit pyytää uuden liiton toimistosta tai tilata sen eAsioinnin kautta.

Kotisivuilta löytyy myös kattava lista muista jäseneduista, joita voi esimerkiksi hyödyntää hotelleissa, laiva- ja lentomatkoilla.

Jäsenedut.fi-palvelusta löytyy alennuksia ja etuja joka lähtöön. Jäsenedut.fi:n kautta etuja löytyy esimerkiksi liikuntaan, rakentamisen ja remontointiin, kauneudenhoitoon ja kulttuuriin.