Hyvää vastinetta rahoille

Oltiin hyvän työkaverin kanssa liiton risteilyllä. Ensinnäkin 40 euroa on erittäin halpa hinta Ruotsin risteilystä, johon vielä kuuluu pari illallispuffettia + aamupalaa.

Perjantaina lähdettiin matkaan. Ekana iltana tuli tehtyä klassinen laivamoka eli syötyä niin paljon puffetissa, että tanssit eivät enää sujunut. Mentiinkin aika ajoissa nukkumaan ruokaähkyissämme.

Aikainen nukkumaanmeno oli tosin seuraavan päivän kannalta hyvä idea, sillä niin päästiin ajoissa Tukholmaan. Käytiin katsomassa kaloja aquariumissa ja käveltiin pikkusen vanhassa kaupungissa. Keli sattui olemaan tosi aurinkoinen ja hyvä.

Lauantaina Lore piti hyvän luennon, jossa opin esimerkiksi yhden meditointitavan, jolla edistää nukahtamista.

Illalla osattiin jo hillitä ruoanhimoa, valittiin vain parhaat palat ja keskityttiin vähän viiniäkin maistelemaan. Puffetin jälkeen mentiin vetämään tunnelmaa kattoon karaokella ja sen jälkeen katsottiin laulukilpailua. Musiikki ei ollut ihan ykkösluokkaa, mutta hauskoja lauluesityksiä kuitenkin oli ja muuten tunnelma oli hyvä.

Esitysten jälkeen käytiin vielä vähän tanssahtelemassa. Viikonloppu oli erittäin mukava ja mielelläni kävisin tällaisissa tapahtumissa useamminkin.  Tänä vuonna risteily buukattiin täyteen muutamassa päivässä, mitä en ihmettele yhtään.

Kirjoittaja on liiton jäsen, joka osallistui Jokaisella on tarinansa -kampanjaan ja kertoi, mitä liiton jäsenyys hänelle merkitsee. Kampanjaan voivat osallistua kaikki jäsenet. Lisätietoja löydät täältä