Iloa, liikuntaa ja naurua

VvL:n jäsenet viettivät iloista iltapäivää Vierumäellä Työelämän Amazing Racen merkeissä. Ensi kertaa järjestetty tapahtuma sai mukavasti liiton jäseniä perheineen liikeelle.

Tehtävät suoritettiin joukkueina. Parhaimmillaan joukkueesta löytyi liikkujia kolmessa sukupolvessa. Tukijoukoissa oli myös nelijalkaisia ystäviä, jotka osallistuivat touhukkaina tapahtumaan.

Omia kykyjä pääsi testaamaan niin tasapainoilussa, hiihdossa kuin palloritsassakin. Pantomiimirastilla punnittiin näyttelijän taidot ja aivonystyrät joutuivat koetukselle pulma- ja muistipeleissä.

Joukkueet olivat panostaneet kiitettävästi tapahtumaan. Wonderwoman-joukkue oli tehnyt jopa yhtenäisen kilpailuasun, joka herätti ansaitusti huomiota ja sai kiitosta.
Osallistujia tuli eri puolilta Etelä-Suomea. Kesäinen Vierumäki houkutti kilpailijoita Karja-Lohjaa, pääkaupunkiseutua ja Huittista myöten.

Leikkimielisten kisojen jälkeen maistui maukas keittolounas. Lisäksi onnetar suosi osaa kilpailijoista lahjakorteilla ja VvL-tuotteilla.

Yhteinen viesti päivän päätteeksi oli selvä. Ensi vuonna uudestaan!

Kuva Ari Lassila