Jäsenhankinta on iloinen asia

Mitä sinulle kuuluu on toimiva aloitusrepliikki hissipuheessa.

Jäsenyyteen liittyvän asian voi ottaa puheeksi vaikka parkkipaikalla, hississä, portaissa tai lounasruokalan jonossa. Mitä sinulle kuuluu on oikein toimiva aloitusrepliikki tässäkin asiassa. Silloin osoitat kiinnostusta ja välittämistä työkaveriasi kohtaan.

Samaa kiinnostusta ja välittämistä osoitat silloinkin, kun otat jäsenyyteen liittyvän asian puheeksi ja haluat tarjota turvaa työkaverisi työelämän arkeen.

Useimmiten jäseneksi liittymisen tiellä on se, että kukaan ei ole kysynyt mukaan. Tai ei ole riittävästi tietoa siitä, mitä ammattiliitto tekee tai miksi jäseneksi kannattaisi liittyä. Sinä voit olla se, joka muuttaa tämän ja tarjoaa tietoa. Kerro esimerkiksi, miksi olet itse liittynyt jäseneksi. Mitä ammattiliitto sinulle merkitsee?

Liittyminen on helppoa. Liiton kotisivujen etusivulta löytyy linkki sähköiseen jäsenlomakkeeseen. Tarvittaessa liitto myös irtisanoo jäsenyyden edelliseen liittoon ja kassaan. Samalla lomakkeella voit myös täyttää perintäsopimuksen, jolla valtuutat työnantajan perimään jäsenmaksun suoraan palkasta.

Palkitsemme jäsenhankkijoita

Liitto on jo usean vuoden ajan palkinnut aktiivisia jäsenhankkijoita lahjakorteilla. Sama meno jatkuu tänäkin vuonna. Muista siis suositella jäsenyyttä mahdollisimman monelle. Lähetä myös viesti osoitteeseen mikael.gerkman@vvl.fi ja kerro, kenelle olet suositellut jäsenyyttä. Jos jäsen liittyy suosittelujesi perusteella jäseneksi, saat 20 euron lahjakortin jokaisesta uudesta jäsenestä.

Lisäksi liitto arpoo kaikkien jäsenhankkijoiden kesken viisi kertaa vuodessa 100 euron lahjakortin. Viimeisimmän lahjakortin voitti Saija Bremer Fennian Toimihenkilöistä. Kiitos Saija hyvästä työstä!

Kuva Shutterstock