Jäsenristeily

VvL järjestää Helsinki-Tukholma-Helsinki -risteilyn m/s Viking Mariellalla 7.-9.9. Risteily on tarkoitettu työsuhteessa oleville liiton jäsenille.

Ilmoittautuminen alkaa 1. helmikuuta. Mukaan mahtuu 600 nopeinta ilmoittautujaa.

Hinta

Risteilyn hinta on vain 40 euroa. Risteilyhintaan sisältyy yhteistä ohjelmaa ja rentoa yhdessäoloa, kaksi aamiais- ja illallisbuffeeta sekä majoitus kahden hengen hytissä. Liitto ei maksa liityntämatkoja eikä päivärahoja.

Risteily maksetaan varausvahvistuksen mukana sähköisesti lähetettävällä viitepankkisiirrolla. Maksamalla matkasi eräpäivään mennessä varmistat paikkasi jäsenristeilyllä.

Alustava aikataulu

Matkalippujen jako alkaa pe 7.9. klo 15 Viking Linen terminaalissa. Laivaan siirrytään ja majoittaudutaan hytteihin klo 16.30. Laiva irtoaa satamasta klo 17.30 ja laivassa tulee olla klo 17.

Laiva palaa takaisin Helsinkiin sunnuntaina klo 10.10. Lopullinen risteilyohjelma jaetaan lippujen jaon yhteydessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu  torstaina 1.2. ilmestyvän uutiskirje Vakkarin sähköisen linkin kautta. Jokainen huolehtii ilmoittautumisestaan itse.

Ilmoittautuminen on sitova, joten varmistathan, että voit lähteä töistä perjantaina 7.9. siten, että ehdit laivalle klo 17 mennessä.

Peruutusehdot

Jos et lähdekään risteilylle, etkä toimita lääkärintodistusta, tulemme veloittamaan sinulta risteilyn todellista summaa vastaavan kustannuksen eli 160 euroa. Peruutuksesta pitää aina ilmoittaa.

Muuta huomioitavaa

Risteilyn käytännön järjestelyistä vastaa liiton toimisto. Jos sinulla on kysyttävää, ole  yhteydessä Henna Ahlgreniin, puhelimitse 020 7291 478 tai sähköpostitse henna.ahlgren@vvl.fi.