Jäsenristeily

VvL järjestää Helsinki-Tukholma-Helsinki -risteilyn m/s Viking Mariellalla 7.-9.9. Mukaan risteilylle on ilmoittautunut reilut 520 jäsentä.

Alustava aikataulu ja ohjelma

Matkalippujen jako alkaa pe 7.9. klo 15 Viking Linen terminaalissa. Laivaan siirrytään ja majoittaudutaan hytteihin klo 16.30. Laiva irtoaa satamasta klo 17.30 ja laivassa tulee olla klo 17.

Laiva palaa takaisin Helsinkiin sunnuntaina klo 10.10. Lopullinen risteilyohjelma jaetaan lippujen jaon yhteydessä.

Risteily alkaa kahdella tervetulotilaisuudella. Herkullinen illallinen nautitaan kolmessa eri kattauksessa.

Lauantaina laivalla on paljon hyvinvointihenkistä ohjelmaa. Klo 10-11 nopeimmat voivat rentoutua lyhyessä niska-hartiahieronnassa. Lisää hieronta-aikoja on iltapäivällä. Silloin voi myös osallistua ohjattuihin venyttelytuokioihin ja saada kehonhuoltovinkkejä kotiinviemisiksi. Arpajaisissa voi voittaa vaikka mitä mukavia palkintoja.

Hymyä huuleen tuo iki-ihana risteilyisäntämme Lorenz Backman, joka hauskuttaa osallistujia kahdessa esityksessä.

Mukana laivalla on myös liiton yhteistyökumppaneita.

Peruutusehdot

Jos et lähdekään risteilylle, etkä toimita lääkärintodistusta, tulemme veloittamaan sinulta risteilyn todellista summaa vastaavan kustannuksen eli 160 euroa. Peruutuksesta pitää aina ilmoittaa. Maksettua 40 euron omavastuuosuutta ei palauteta.

Muuta huomioitavaa

Risteilyn käytännön järjestelyistä vastaa liiton toimisto. Jos sinulla on kysyttävää, ole  yhteydessä, puh: 020 7291 460 tai sähköpostitse jasenrekisteri@vvl.fi.