Jäsenristeily

VvL järjestää Helsinki-Tukholma-Helsinki -risteilyn m/s Viking Mariellalla 7.-9.9. Risteily on tarkoitettu työsuhteessa oleville liiton jäsenille. Mukaan mahtuu 600 nopeinta ilmoittautujaa.

Hinta

Risteilyn hinta on vain 40 euroa. Risteilyhintaan sisältyy yhteistä ohjelmaa ja rentoa yhdessäoloa, kaksi aamiais- ja illallisbuffeeta sekä majoitus kahden hengen hytissä. Liitto ei maksa liityntämatkoja eikä päivärahoja.

Risteily maksetaan varausvahvistuksen mukana sähköisesti lähetettävällä viitepankkisiirrolla. Maksamalla matkasi eräpäivään mennessä varmistat paikkasi jäsenristeilyllä.

Alustava aikataulu ja ohjelma

Matkalippujen jako alkaa pe 7.9. klo 15 Viking Linen terminaalissa. Laivaan siirrytään ja majoittaudutaan hytteihin klo 16.30. Laiva irtoaa satamasta klo 17.30 ja laivassa tulee olla klo 17.

Laiva palaa takaisin Helsinkiin sunnuntaina klo 10.10. Lopullinen risteilyohjelma jaetaan lippujen jaon yhteydessä.

Risteily alkaa kahdella tervetulotilaisuudella. Herkullinen illallinen nautitaan kolmessa eri kattauksessa.

Lauantaina laivalla on paljon hyvinvointihenkistä ohjelmaa. Klo 10-11 nopeimmat voivat rentoutua lyhyessä niska-hartiahieronnassa. Lisää hieronta-aikoja on iltapäivällä. Silloin voi myös osallistua ohjattuihin venyttelytuokioihin ja saada kehonhuoltovinkkejä kotiinviemisiksi. Arpajaisissa voi voittaa vaikka mitä mukavia palkintoja.

Hymyä huuleen tuo iki-ihana risteilyisäntämme Lorenz Backman, joka hauskuttaa osallistujia kahdessa esityksessä.

Mukana laivalla on myös liiton yhteistyökumppaneita.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu uutiskirje Vakkarin sähköisen linkin kautta. Ilmoittautumislinkin saat myös osoitteesta henna.ahlgren@vvl.fi. Jokainen huolehtii ilmoittautumisestaan itse.

Ilmoittautuminen on sitova, joten varmistathan, että voit lähteä töistä perjantaina 7.9. siten, että ehdit laivalle klo 17 mennessä.

Peruutusehdot

Jos et lähdekään risteilylle, etkä toimita lääkärintodistusta, tulemme veloittamaan sinulta risteilyn todellista summaa vastaavan kustannuksen eli 160 euroa. Peruutuksesta pitää aina ilmoittaa.

Muuta huomioitavaa

Risteilyn käytännön järjestelyistä vastaa liiton toimisto. Jos sinulla on kysyttävää, ole  yhteydessä Henna Ahlgreniin, puhelimitse 020 7291 460 tai sähköpostitse henna.ahlgren@vvl.fi.