Miten menestyn tulevaisuuden työelämässä?

Ihmisen osaa työssä ollaan määrittämässä uudelleen. Automaatio ja robotisaatio tekevät jatkossa monta työtä nopeammin ja väsymättömämmin, kuin mihin me koskaan pystyisimme.

Emme ole kuitenkaan jäämässä ilman työtä, mutta se mitä teemme ja miten teemme työtä tulee muuttumaan.

Toiminta ja tuloksellisuus ovat jatkossa paljolti seurausta vuorovaikutuksessa tapahtuvasta luovasta oppimisesta. Tähän algoritmit eivät vielä pysty. Oppiminen on tiedon rakentamista ja jakamista yhteisössä. Se on osa jokaisen ihmisen työtä.

Oppiminen ja sen nopeus saattavatkin olla tulevaisuuden työn, tuottavuuden ja menestymisen tärkein tekijä.

Näistä kiehtovista tulevaisuuden teemoista puhuu arvostettu tutkija Esko Kilpi liiton  jäsentilaisuudessa 10.10.2019. klo 17.30 Radisson Blu Marina Palace Hotellissa, Turussa (Linnankatu 32). Tilaisuuden alussa on iltapalatarjoilu. Ohjelma alkaa klo 18.00. Aikaa on varattu myös keskustelulle ja kysymyksille. Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt.

Esko Kilpi  on digitaalisen työn tutkija, opettaja ja liikkeenjohdon neuvonantaja. Hän auttaa yrityksiä uudenlaiseen luovaan ja vuorovaikutteiseen työotteeseen siirtymisessä, sekä uuden teknologian mahdollisuuksien hyödyntämisessä. Yhteisöllinen arvonluonti ja uusien käytänteiden luominen ja mahdollistaminen osaksi työn tekemisen prosesseja ovat hänen erikoisalaansa.