Osoita aktiivisuutesi verkkokurssilla

Taitava työnhakija -kurssi on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat hioa omia työnhakutaitojasi. Kurssi soveltuu mainiosti niin työelämässä oleville kuin työttömillekin. Erityisen paljon siitä hyötyvät henkilöt, jotka ovat tällä hetkellä työttömänä ja haluavat välttyä aktiivimallin mukaiselta työttömyysturvan leikkaukselta.

Yksi kurssi sisältää 5 jaksoa ja yhden jakson suoritus vastaa yhden päivän opiskelua. Yhden jakson opiskeluun kuluu vähintään 1,5 tuntia riippuen omasta opiskelurytmistäsi. Voit kuitenkin käyttää yhden jakson suorittamiseen enemmän aikaa ja jakaa sen halutessasi useammalle päivälle.  

Jaksot on suoritettava eri päivinä. Voit suorittaa yhden kurssin jaksoja haluamassasi rytmissä, esim. 5 peräkkäisenä päivänä tai 5 erillisenä päivänä oman tarkastelujaksosi aikana. Varo kuitenkin, ettet jätä viimeisiä päiviä viime hetkeen, vaan seuraa oman tarkastelujaksosi päivien kulumista ja tee kurssi mahdollisuuksien mukaan loppuun hyvissä ajoin.

VvL toimii kurssin järjestäjänä. Kurssi ei maksa sinulle mitään, vaan VvL tarjoaa sen sinulle jäsenetuna. Kurssi on tehty yhteistyössä UP Partners -nimisen valmennusyrityksen kanssa.

Miten pääset mukaan kurssille?

Kirjaudu uraportaaliin menemällä osoitteeseen https://www.urapalvelut.fi/vvl/index.aspx. Kirjoita kirjautumisikkunaan sähköpostiosoitteesi. Jätä ensimmäisellä kerralla salasana täyttämättä/tyhjäksi, jolloin järjestelmä pyytää sinulta jäsennumerosi ja pyytää luomaan uuden salasanan. Tämän jälkeen seuraa portaalissa olevia ohjeita.

Ensimmäisellä kerralla tarvitset siis jäsennumerosi, joten selvitä se etukäteen joko jäsenkortista tai eAsioinnista. Uraportaali kysyy sinulta muut tiedot (nimi, jäsennumero, keksimäsi salasana). Jatkossa voit kirjautua kurssille omalla sähköpostilla ja luomallasi salasanalla.

Saat todistuksen kurssista

Kurssin käytyäsi voit ladata osallistumistodistuksen verkkokurssin sivuilta. Voit tallentaa todistuksen suoraan järjestelmästä omalle koneellesi ja lähettää sen sähköisesti työttömyysetuutesi maksajalle.