Pako Jumilompolosta

Tänä päivänä keskustellaan paljon työn merkityksellisyydestä. Moni meistä punnitsee omaa työtään tästä näkökulmasta ja on valmis tekemään monenlaisia uhrauksia ja uhkarohkeitakin päätöksiä saavuttaakseen merkityksellisen työn. Riskinottokykyä peräänkuuluttaa myös suosittu bisneskirjailija, yrittäjä André Noël Chaker.

Jos työ ei tunnu kyllin merkityksellistä, se vaikuttaa ihmisen onnellisuuden ja arvokkuuden tunteeseen. Tähän haetaan oivalluksia Vakuutusväen Liiton risteilyllä, jossa lauantain pääpuhujana kuullaan karismaattista ja hurmaavaa Chakeria.

Chaker tarjoaa uudenlaisia näkökulmia työelämän merkityksellisyyteen ja kykyyn toimia sekä tuntea onnellisuutta. Puheessaan hän erityisesti nostaa esille suomalaisen sisun. Chaker kertoo valloittavia tarinoita positiivisen ainutlaatuisuuden löytäneistä ihmisistä ja siitä, mitä voimme oppia heiltä.

Kanadanranskalainen Chaker rakastaa puhua suomalaisten vahvuuksista ja mahdollisuuksista. Hänet tunnetaan yli kymmenen vuoden ajalta inspiroivista, rohkaisevista ja itsetuntoa nostavista puheistaan. Esitys pursuaa huumoria ja arvokkaita oivalluksia ja se on kokonaan suomeksi. 

Pako Jumilomposta – tie onnellisempaan työelämään kertoo yksilön ja yhteisön matkasta tulevaisuuden onnellisempaan työelämään. Hän kertoo millaiseen polkuun meidän pitää olla valmiita, jotta onnistumme saavuttamaan onnellisuutta tämän päivän työelämässä. Tarkastelussa ovat yksilön eväät, joilla löytyy tie onnellisempaan työelämään.

Avoimuus, osaaminen ja itsetuntemus sekä suomalaisten ainutlaatuinen sisukkuus ovat merkittäviä taitoja. Kun ajatellaan avoimesti ja yhdistetään osaaminen, tieto sekä kyvyt ja tahto, voidaan saavuttaa mitä tahansa ja se on tie onnellisempaan työelämään.

Nähdään risteilyllä!