Runsaasti uusia jäsenetuja

Pron jäsenille on tarjolla monia lomailukohteita eri puolilla maata.

Ensi vuoden alusta lähtien VvL:n jäsenet pääsevät nauttimaan Ammattiliitto  Pron runsaista jäseneduista. Prolla on esimerkiksi paljon lomakohteita eri puolella Suomea aina Kustavista Kittilään. Tarjolla on niin Holiday Clubin lomaviikko-osakkeita kuin liiton omia lomapaikkojakin. 

Ammattiliitto Pro tarjoaa jäsenilleen myös monipuolisia ura- ja hyvinvointipalveluita. Pron jäsenten on mahdollisuus käyttää henkilökohtaista valmentajaa, jolta saa vinkkejä, konkreettisia neuvoja ja tukea työuran eri vaiheissa. Valmentajan kanssa voi keskustella  esimerkiksi osaamisen kehittämisestä, työn ja muun elämän yhteensovittamisesta tai henkisestä hyvinvoinnista. Sparrausta voi pyytää esimerkiksi kehityskeskusteluun tai työhakemuksen laadintaan. 

Työpaikkatutka auttaa uusille urille

Työpaikkatutka puolestaan auttaa siinä vaiheessa, jos mielessä on työpaikan vaihto tai suuntaaminen uusille urille. 

Pron jäsenet saavat maksutonta luottamuksellista puhelinneuvontaa myös yksityiselämään kuuluvissa oikeudellisissa kysymyksissä. Neuvoja voi kysyä myös yksityiselämän lakiasioissa, jos vaikkapa perintö- tai asuntokauppa-asiat mietityttävät.  Neuvontapalvelu koskee myös samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä.

Koulutustarjonta laajenee

Yhdistymisen myötä myös koulutustarjonta laajenee. Pro tarjoaa jäsenilleen koulutuksia ja seminaareja, jotka auttavat menestymään työelämässä. Koulutusten avulla voi kehittää esimerkiksi omia esimiestaitojaan tai saada uusia ideoita oman työnsä johtamiseen. Tarjolla on myös koulutusta työelämän pelisäännöistä. Lisäksi opiskelijoille ja työttömille järjestetään omia koulutuksia. 

Lue lisää
VvL ja Pro: Yhdessä vahvana tulevaisuuteen
Liitto vaihtuu vaivattomasti
Yhdistykset hakevat Pron jäsenyyttä