Tervetuloa koulutukseen

Kaipaatko työnhakutaitoja tai haluaisitko vinkkejä hyvinvointisi kohentamiseen tai työn ja perheen yhteensovittamiseen? Vai kiinnostaisiko sinua kuluttajansuoja tai työeläkeasiat? Koulutusta on tarjolla myös digihuijausten tunnistamisesta.

Vakuutusväen Liitto tarjoaa jäsenilleen monenlaista hyödyllistä ja rahanarvoista koulutusta  yhteistyökumppaneidensa kanssa. 

UP Partnersin Taitava työnhakija -verkkokoulutus tarjoaa mahdollisuuden opiskeluun, kun se sinulle sopii. Koulutuksen avulla voit kehittää työnhakutaitojasi ja hioa työnhaun asiakirjojasi. Saat neuvoja mm. oman video-cv:n tekemiseen ja vinkkejä siihen, miten hyödyntää erilaisia työnhakukanavia.

Tarjolla myös lukuisa määrä itseopiskeluvideoita, joista saat vinkkejä vapaa-ajan ja työn yhteensovittamiseen ja omaan hyvinvointiisi. Tukenasi ovat ammattitaitoiset uravalmentajat, hyvinvoinnin ammattilaiset ja psykologit.

Työeläkevakuuttajat Tela järjestää työeläkekouluja keväisin ja syksyisin eri puolilla Suomea. Tiedotamme työeläkekouluista lisää Vakkarin ja kotisivujen kautta.

Kuluttajaliiton ja sen alueyhdistysten järjestämät tilaisuudet eri puolilla Suomea tarjoavat hyödyllistä tietoa kuluttajansuojaan ja -oikeuksiin liittyen. Tällä hetkellä Kuluttajaliitto tarjoaa koulutusta digihuijausten tunnistamisesta ja välttämisestä eri puolilla maata.

Koulutusta luottamustoimisille

Meille on tärkeää, että jäsenten etuja hoidetaan mahdollisimman hyvin vakuutusalan työpaikoilla. Tätä arvokasta tehtävää hoitavat asiantuntevat luottamusmiehemme, työsuojeluvaltuutettumme ja yhdistysten puheenjohtajamme.

Heidän kouluttamisensa on olennaista edunvalvonnan kannalta. Heti tammikuussa alkavatkin luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen peruskurssit, jotka jatkuvat maaliskuussa. Kutsut lähetetään kohderyhmään kuuluville jäsenille reilu kuukausi ennen kurssipäivää. Kaikki kurssit löytyvät kotisivujen Tapahtumat-välilehden alta.

Lisäksi kannattaa muistaa Työturvallisuuskeskuksen maksuttomat aamukahvit ja webinaarit. Ilmoittautumisohjeet ja lisätietoa löydät TTK:n omasta koulutuskalenterista.

Tervetuloa koulutuksiin!