Turvaa reissusi myös eläkkeellä

Jäsenten vakuutusturva uudistuu ensi vuoden alussa, kun Vakuutusväen Liitto yhdistyy Ammattiliitto Pron kanssa.

Pron jäsenilleen hankkima matkustajavakuutus on voimassa siihen päivään saakka, kun vakuutettu täyttää 68 vuotta. Jos vakuutettu jää pysyvälle eläkkeelle ennen kuin täyttää 68 vuotta, vakuutus on voimassa siihen päivään saakka, kun vakuutettu jää pysyvälle eläkkeelle.

Muista huolehtia, että matkustajavakuutus ja muut tarvittavat vakuutukset ovat voimassa myös jäsenvakuutusten päättymisen jälkeen. Turvan ammattilaiset auttavat sinua vakuutustesi tarkistamisessa ja etsivät tilanteeseesi sopivat ratkaisut.

Turvasta jatkuvan matkustajavakuutuksen voi ostaa enintään 99-vuotias. Se on voimassa 100-vuotiaaksi asti. Vakuutuksen myöntämiseen ei tarvita terveysselvitystä, jos vakuutusta haetaan enintään 3 kuukautta kestäville matkoille. 

Pro Senioreille alennusta vakuutuksista

Jos liityt Pro Seniorien jäseneksi, saat 10 prosentin jäsenalennuksen, kun ostat jatkuvan matkustajavakuutuksen Turvasta. 10 prosentin jatkuva jäsenalennus annetaan Pro Seniorien jäsenille myös muista vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. 

Kun vakuutat Turvassa kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista lisäksi 10 % omistaja-alennuksen. Alennukset eivät kuitenkaan koske liikennevakuutusta.

Lue lisää Pro Senioreiden jäsenyydestä
Eläkeläinen, tervetuloa Pro Senioreihin