Työn riemupuolia

En ole mikään risteilyhirmu, mutta pakko tunnustaa, että tätä risteilyä odotan. Viikonloppuna Tukholmaan lähtevään laivaan astuu lisäkseni reilut 500 VvL:n jäsentä. On ollut ilo suunnitella VvL:n jäsenristeilyä.

Perjantaina on perinteiseen tapaan tervetulotilaisuudet, ja jo silloin saamme mukaan iki-ihanan Lorenz Backmanin. Puheenjohtaja Liisa Halme kertoo tuoreet alan ja liiton kuulumiset. Minulla puolestani on ilo tarjota maistiaisia yhdestä isosta projektista, jonka parissa olemme tehneet töitä reilun vuoden. Osaatko yhtään arvata, mistä on kyse?

Lauantain ohjelma onkin sitten täynnä kaikkea hemmottelua ja hyvinvointia. Jo aamulla on mahdollisuus piipahtaa pikahieronnassa hakemassa virkeyttä Tukholma-päivään. Samaa herkkua on tarjolla lisää iltapäivällä. Lisäksi iltapäivän venyttelytuokioissa on loistava tilaisuus ehkäistä kokouskuolema, nitistää niskajumit tai saada selkä sulokkaaksi. Minä taidan kokeilla ainakin tuota ensimmäistä.

Kaikkien risteilyosallistujien kesken on jo arvottu palkintoja. Niitä on niin hurjasti, että lähes joka toinen voittaa jotakin. Käy tsekkaamassa lauantai-iltapäivällä, onko onnetar suosinut juuri sinua. Samalla voit kysyä toimiston asiantuntijoilta, jos jokin asia askarruttaa tai mietityttää. Joku meistä liiton asiantuntijoista odottaa juuri sinua.

Lauantaille mahtuu myös Lorenz Backmanin esitys. Hän on itse valovoimainen esiintyjä ja varmasti juuri oikea henkilö kertomaan, miten meistä jokainen voisi lisätä omaa karismaansa. Onpa jännä kuulla, mitä vinkkejä Lorenz antaa.

Pari yötä pitäisi vielä malttaa nukkua, mutta sitten otetaan kaikki ilo irti uusien ja vanhojen tuttujen tapaamisesta. Pian nähdään!

Sari
Kirjoittaja on liiton koulutuspäällikkö