Unelmatyö vai varmuutta työelämään?

Uskallatko unelmoida uudenlaisista töistä ja urasta, jossa vain taivas on rajana?

Mikä on seuraava siirtosi työelämässä? Onko se unelmien työpaikka, varma ja turvaa tuova työsuhde tai jotakin muuta? Olipa se mitä tahansa, sinä voit vaikuttaa itse.
Aloita osaamisesi ja vahvuuksiesi kehittäminen jo tänään.

VvL tarjoaa sinulle yhteistyökumppaninsa UP! Partnersin kanssa itseopiskeluaineistona laajan videokirjaston työelämään liittyvistä tärkeistä aiheista.

Videoiden avulla saat vinkkejä urakehitykseen, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen tai oman hyvinvointisi parantamiseen.

Osaan videoista liittyy myös tehtäviä, jotka auttavat sinua syventämään osaamistasi kyseiseen aiheeseen liittyen. Palvelu on avoinna kellon ympäri, joten voit valita itsellesi sopivan ajan.

Videot sopivat niin työssäkäyville kuin työttömillekin.

Tukea työttömille

Videokirjaston lisäksi VvL tarjoaa verkkokurssin, josta saat askel askeleelta etenevää apua työnhakuun oman osaamisen tunnistamisesta aina työhaastatteluun asti. Kurssin päätteeksi voit tulostaa itsellesi todistuksen kurssin suorittamisesta.

Tämä verkkokurssi vastaa huhtikuun alussa voimaan astuvan aktiivimalli kakkosen vaatimuksia, jonka mukaan myös ammattiliitot voivat tarjota työllistymistä edistäviä palveluita.

Miten mukaan?

Kotisivuilta löytyy Jäsenedut-otsikon alta kohta Urapalvelut. Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi ja ota tämä jäsenetu käyttöösi. Rekisteröitymistä varten tarvitset jäsennumerosi, jonka voit tarkistaa jäsenkortista tai eAsioinnista.