Vaikuttajapaikkoja tarjolla

Haluaisitko, että yhdistyksesi järjestäisi ensi vuonna riemukkaan risteilyn, kivan konserttielämämyksen tai unohtumattoman urheiluillan? Tai onko aika korjata jokin työpaikan epäkohta kiireesti kuntoon? Nyt on aika tuoda toiveet esiin ja vaikuttaa.

Marras-joulukuussa on yhdistysten sääntömääräisten vuosikokousten aika. Kokoukset ovat yhdistyksen jäsenille tarkoitettuja avoimia tilaisuuksia, joissa päätetään muun muassa seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta.

Useimmissa yhdistyksissä valitaan myös uusi puheenjohtaja ja muita johtokunnan jäseniä. Johtokunnan tehtävänä on huolehtia siitä, että kokouksessa päätetyt asiat toteutetaan seuraavan vuoden aikana.

Ota selvää, koska oman yhdistyksesi vuosikokous pidetään ja ilmoittaudu mukaan. Jos olet kiinnostunut vaikuttamisesta, kerro siitä myös muille kokousosallistujille ja asetu ehdolle avoimiin tehtäviin.

Kokouksessa kuulet myös liiton ajankohtaiset kuulumiset. Terveiset liiton hallitukselle voit lähettää kokoukseen osallistuvan yhdistyksen kummin kautta.