Valmistaudu palkkakeskusteluun

Palkkakeskustelut lähestyvät monissa yhtiöissä. Liiton jäsenten avuksi ja tueksi on avattu kattava ja monipuolinen palkkakeskusteluaiheinen sivusto. Palkkakeskustelut-sivulta löytyy tietoa sekä palkkakeskusteluun valmistautumista että keskustelun käymistä varten. Sivulta löydät myös infoa siitä, mitä aineistoja sinulla on oikeus saada käsiisi ennen palkkakeskusteluja ja mitä esimiehen pitää tiedottaa palkkakeskustelujen jälkeen. 

Tietoa on saatavilla oppaiden, videoiden ja lyhyiden esitysten muodossa. Lisäksi tarjoamme jäsenillemme syyskuun aikana kolme napakkaa palkkakeskusteluwebinaaria. Ensimmäinen webinaari antaa hyviä vinkkejä keskusteluun valmistautumiseen, toisessa keskitytään palkkakeskustelun menestyksekkääseen käymiseen ja kolmannessa siihen, mitä tapahtuu palkkakeskustelujen jälkeen. Webinaarilinkit löytyvät jäsenille lähetettävistä Vakkareista. Webinaarit tallennetaan, joten voit halutessasi katsoa ne myöhemmin itsellesi sopivana ajankohtana.

Varaa aikaa huolelliseen valmistautumiseen ja osallistu webinaareihin. Ole rohkea ja perustele kantasi hyvin palkkakeskustelussa. Menestystä palkkakeskusteluihin!