VvL on oikea osoite

Tulin Vakuutusyhtiö Sampoon vuonna 80. Tarkoituksenani oli olla puoli vuotta tsupparia tuuraamassa. Marraskuussa oli firman pikkujoulut. Silloinen piirijohtaja oli lyhyt mies ja kova tanssimaan. Koska olin sopivan mittainen tanssikaveri, pääsin tekemään uuteen johtajaani tuttavuutta tanssilattialla. Illan edetessä hän kyseli, olisinko kiinnostunut jäämään taloon ja suorittamaan VTS-tutkintoa.

Niinhän siinä kävi, että kiinnostuin taloon jäämisestä. Tuohon aikaan liittoon liittymiseen löytyi ”agiteeraajia” hyvinkin nopeasti. Oli todella hyvä että oli aktiiveja , jotka kannustivat liiton jäsenyyteen. Jonkun ajan päästä tuli alalle lakko. Koska olin ehtinyt saada jäsenyyden, sain lakkoavustusta, joka oli todellinen apu juuri kotoa muuttaneelle nuorelle.
Sillä tiellä olen vieläkin ja viime vuonna tuli täyteen 38 vuotta saman talon palveluksessa.

Ammattiliiton osalta kävin tosin välillä ”vieraissa”. Olin muutaman vuoden ammattiliitto Suoran jäsen, kun istuin pankissa vakuutuksia tekemässä, mutta VvL:ään palasin takaisin.

Kirjoittaja on liiton jäsen, joka osallistui Jokaisella on tarinansa -kampanjaan ja kertoi, mitä liiton jäsenyys hänelle merkitsee. Kampanjaan voivat osallistua kaikki jäsenet. Lisätietoja löydät täältä